Blog

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Na Slovensku sa zmenil politický systém

Zvolením nového generálneho prokurátora bude Ficov tichý puč dokonaný.
Nedokážem uveriť, že žijem v dobe, kedy boli všetky mečiarovské praktiky celospoločensky odsúdené a zároveň ešte sofistikovanejšie a nebezpečnejšie praktiky nového "Mečiara" sú prijímané s neuveriteľnou podporou "ľudu".
Na čo si Mečiar netrúfol, to Fico doviedol do dokonalosti. Náš štát nám ukradla politická mafia, ktorá sa už ani neostýcha to verejne ukazovať. Stratili už aj posledné zvyšky zábran a politický systém, ktorý máme momentálne na Slovensku, je potrebné normálne a verejne popísať (média by s tým mali začať ako prvé), preto že sa zmenil na autokraciu - bez preháňania a zveličovania. Kto by si bol niekedy pomyslel, že aj keď sme členom EU, tak tichá diktatúra je spôsob vládnutia, ktorý bude ňou tolerovaný a prehliadaný. Tiež bude pravdou, že takéto veci by sme si mali vedieť vyriešiť "doma" sami, len že veľkým problémom je, že tento náš ľud je podľa všetkého často nesvojprávny.
Ostáva naším nemalým bremenom hlad po "vodcoch", ktorí pokým nevedia búchať do stola, hromžiť a zneužívať moc, tak sú považovaní za slabých, nech už to má dopad na bežného človeka akýkoľvek, aj osudový.
Ako sa dostať z tohto marazmu von? Nuž, pre nás by bolo asi najvhodnejšie mať nového vodcu s nepatologickou vôľou vládnuť a s víziou Slovenska ako štátu, kde budú ďalšie generácie a naši potomkovia žiť, preto nemôže prísť po nás potopa.

Politika | stály odkaz

Komentáre

  1. Odpoved
    Odist do krajiny, kde je lud svojpravnejsi.
    publikované: 15.06.2013 00:21:28 | autor: VW (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014