Blog

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Otázka pre premiéra od občana SR

Pán premiér, mal by som na Vás jednu otázku (aj hoc by ich bolo viac).

Ako človek ktorý sa zaujíma o politiku, rozumiem úskaliam tejto „činnosti“, čo obnáša stáť si za ideologickým smerovaním strany, čo je to udržiavať politický vplyv v jednotlivých úradoch a krajoch. Je celkom pochopiteľné, že v istých situáciach je pre stranu (jednotlivca) výhodnejšie a neraz priam potrebné zachovávať status quo, čo už ale pochopiteľné prestáva byť, je odsúvanie problémov v súdnictve na druhú koľaj.

Nie som človekom ktorý vypisuje blogy, len že pri čítaní článkov z posledných dní o Harabínovi (nech sa nehnevá, ale pánom ho nazývať nebudem) sa človek začína pýtať, či ten právny štát, ktorý podľa Vás u nás ani nie je, má vôbec nejaké morálne a právne dno, na ktoré sa dá dopadnúť, nejakú hranicu ktorú keď prekročí tak sa ozvete, alebo sa ozve aspoň Váš človek, ktorý má v tejto oblasti vplyv.

Som voličom pravice a Vy ste premiérom celého štátu Slovenského a preto aj ľudia ktorí Vás nevolili majú právo sa pýtať a Vy máte zodpovednosť odpovedať, prečo je v našom súdnictve taký (doslovne) bordel a prečo sa nám všetkým, aj Vaším voličom vysmieva verejne človek, pre ktorého má byť nezávislosť, morálka, právna čistota, dodržiavanie zákonov, sudcovská a spoločenská autorita ako elementárna a neoddeliteľná súčasť.

Sú isté veci pri ktorých človek mávne rukou a povie; „v politike je to tak“, len že excesy šéfa Najvyššieho Súdu už prekračujú všetky hranice únosnosti a dávajú posledný klinec do rakvy už aj tak nedôveryhodnému súdnictvu v našej krajine.

PS: odpovedať nemusíte, bude stačiť ak ľudia začnú mať pocit, že na našom štáte, „ktorý nie je právnym štátom“ Vám naozaj záleží.


Politika | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014