Blog

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Som mladý a nespokojný, preto za prezidenta volím ...

V čase, kedy rozhodujú neustále o našich životoch ľudia poškvrnení bývalým režimom a nekalými praktikami súvisiacimi s nadčasom v politike, máme jedinečnú šancu niečo zmeniť a to voľbou prezidenta. Ja už svoj názor na kandidátov mám.

Ako prvý, premiér, ktorý nám dlhšiu dobu dokazuje, že nie je správny kandidát, kvôli réžii nového mečiarizmu na Slovensku a záľube v časoch nosenia pionierskych šatiek.

Pavol Hrušovský je archaickým typom, vhodným asi skôr na hlavného predstaveného zboru miništrantov v bazilike, starajúcom sa aj o dostatok omšového vína.

Andrej Kiska – dobrý anjel po pekelných úrokoch, bez politického ťahu na bránu v časoch, kedy prezident musí vedieť využívať politický vplyv.

Peter Osuský, profesorský typ intelektuála, ktorý by si pravdepodobne vedel obhájiť svoje, len že mne ako mladému človeku sa zdá trochu „opotrebovaný“ politickým životom .

Ján Čarnogurský má za sebou toho veľa a už viacerými svojimi výrokmi v minulosti dokázal, že je kandidátom skôr pre ľudí vidiacich našu perspektívu u bratov v bývalom ZSSR.

Radoslav Procházka, najmladší kandidát, ktorého že vraj mínusom je vek, len že pri pohľade na senilného a takmer nesvojprávneho terajšieho prezidenta, bude skôr želaným osviežením a nádejou pre mladých, ktorí čakajú konečne ambiciózneho človeka a novú krv v zatuchnutej skrini slovenskej politiky plnej molí. Určite najdôležitejšia vec pre mňa je, že nemá spojenie s bývalým režimom, komunistami a ŠTB. Čo sa týka jeho bujného ega, budúci prezident ho bude potrebovať naozaj veľké pri stretoch s neoboľševikmi.

Verím, že nie som jediný kto to vidí podobne a nie je mu ľahostajný osud našej krajiny na čele so „staršinami“ za politickým, osobnostným a morálnym zenitom.


Politika | stály odkaz

Komentáre

  1. marco
    celkom s tebou súhlasím. a čo ženy? vedel by si si niektorú na takom poste predstaviť? Aká by musela byť? prirovnaj k celebrite
    publikované: 27.06.2013 19:45:59 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, autorizovaný)
  2. re:
    Žena bohužiaľ žiadna nekandiduje, ale Radičová by určite vyhovovala nielen mne. A čo sa týka prirovnania k celebrite, tak by mala byť ich opakom.
    publikované: 28.06.2013 10:50:54 | autor: Marcof (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. marco
    Viem, že zatiaľ žiadna nekandiduje. Vyhovovala by len Radičová? a čo Belousová? Nagyová? Flašíková?
    Alebo taká, ktorá dosahovala veľkosť Thotovej? Je opakom celebrity? Aj Vášaryová je celebrita? A čo žena roka? Mohla by byť prezidentkou?
    publikované: 28.06.2013 22:29:30 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, autorizovaný)
  4. to vasilisa26:
    posledna vlada na cele s Radicovou ukazala, ze nasa krajina este bohuzial nedospela na to, aby v najvyssej funkcii statu bola zena, preto ze nasi "macovia" politici ju zderu z koze. Musela by byt naozaj silnym priebojnym typom, ktory ale bohuzial zatial na Slovensku nevidim.
    publikované: 30.08.2013 09:56:31 | autor: Marcof (e-mail, web, autorizovaný)
  5. to AnnaMariaScherram
    Som rad ze sa ti clanok pacil. S tym riadkom nie som si isty, co myslis..
    publikované: 30.08.2013 09:57:55 | autor: Marcof (e-mail, web, autorizovaný)
  6. to AnnaMariaScherram
    Som rad, ze sa ti clanok pacil. Nie som si isty, co tym novym riadkom myslis...
    publikované: 30.08.2013 09:59:04 | autor: Marcof (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014